Χαλκιδικη Φωτια : Φωτιά στη Χαλκιδική - Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι.

Χαλκιδικη Φωτια : Φωτιά στη Χαλκιδική - Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι.. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εστία της φωτιάς είναι μικρή. Αετονύχηδες κομπιναδόροι της άρπαξαν 2.500 ευρώ με το κόλπο εμπλοκής συγγενούς της σε τροχαίο τροχαίο με σύγκρουση 3 ιχ στο «ορφανό» χιλιόμετρο Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή nικήτη σιθωνίας χαλκιδικής βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου, σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας, στη χαλκιδική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εστία της φωτιάς είναι μικρή. Συναγερμός για φωτιά σε δασική περιοχή στον ταξιάρχη

Σφοδρή κακοκαιρία σαρώνει τη Χαλκιδική - Φωτιά σε σπίτι ...
Σφοδρή κακοκαιρία σαρώνει τη Χαλκιδική - Φωτιά σε σπίτι ... from www.newsit.gr
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη χαλκιδική δεν απειλήθηκε κατοικημένη περιοχή σάββατο 24 ιουλίου 2021, 22:40 Φωτιά έχει ξεσπάσει στη χαλκιδική. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα. Φωτιά μαίνεται το μεσημέρι της παρασκευής (12/07) στη σιθωνία χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 10 σήμερα στην περιοχή της βεργιάς στη χαλκιδική. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα χαλκιδικη φωτια

«ανυπομονώ να γυρίσω στην ελλάδα και να πάω στα σεπόλια».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά κατακαίει ξηρά χόρτα και μεγάλη ποσότηταν σκουπιδιών πέριξ ενός σπιτιού, το οποίο κάηκε ολοσχερώς. «ανυπομονώ να γυρίσω στην ελλάδα και να πάω στα σεπόλια». Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Στο σημείο της φωτιάς έσπευσαν εννέα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 18 άνδρες. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην περιοχή παρθενώνας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, περίπου στις 4 το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά. Σύμφωνα με το ορεν, στην περιοχή πνέουν ασθενείς άνεμοι και οι κάτοικοι προσπαθούν να βοηθήσουν στην κατάσβεση. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη νικήτη χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε. Από την φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές στη δουμπιά της χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε στη περιοχή σιθωνίας στη χαλκιδική.

Τραγωδια στη Χαλκιδικη με 47χρονο εργατη που επεσε απο τον ...
Τραγωδια στη Χαλκιδικη με 47χρονο εργατη που επεσε απο τον ... from www.e-magazino.gr
Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σύμφωνα με το ορεν, στην περιοχή πνέουν ασθενείς άνεμοι και οι κάτοικοι προσπαθούν να βοηθήσουν στην κατάσβεση. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα χαλκιδικη φωτια Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Πολύωρη μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβεστικές δυνάμεις σε δασική περιοχή, στον παρθενώνα χαλκιδικής, όπου τα μεσάνυχτα ξέσπασε πυρκαγιά. Κάηκε σπίτι στη βεργιά από φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ατόμου, ενώ η φωτιά βρίσκεται.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη νικήτη χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε στη περιοχή σιθωνίας στη χαλκιδική. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Συναγερμός για φωτιά σε δασική περιοχή στον ταξιάρχη Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Αετονύχηδες κομπιναδόροι της άρπαξαν 2.500 ευρώ με το κόλπο εμπλοκής συγγενούς της σε τροχαίο τροχαίο με σύγκρουση 3 ιχ στο «ορφανό» χιλιόμετρο Ολοσχερώς κάηκε ένα σπίτι στην περιοχή βεργιάς στη χαλκιδική, όπου νωρίτερα ξέσπασε φωτιά σε ξερά χόρτα και μεγάλη ποσότητα σκουπιδιών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε. Στο σημείο της φωτιάς έσπευσαν εννέα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 18 άνδρες. Κάηκε σπίτι στη βεργιά από φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εστία της φωτιάς είναι μικρή. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής.

Πυρκαγιές σε δασικές περιοχές της Χαλκιδικής λόγω πτώσης ...
Πυρκαγιές σε δασικές περιοχές της Χαλκιδικής λόγω πτώσης ... from cdn.cnngreece.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. Φωτιά μαίνεται το μεσημέρι της παρασκευής (12/07) στη σιθωνία χαλκιδικής. Κάηκε σπίτι στη βεργιά από φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ατόμου, ενώ η φωτιά βρίσκεται. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή nικήτη σιθωνίας χαλκιδικής βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Πολύωρη μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβεστικές δυνάμεις σε δασική περιοχή, στον παρθενώνα χαλκιδικής, όπου τα μεσάνυχτα ξέσπασε πυρκαγιά.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Αετονύχηδες κομπιναδόροι της άρπαξαν 2.500 ευρώ με το κόλπο εμπλοκής συγγενούς της σε τροχαίο τροχαίο με σύγκρουση 3 ιχ στο «ορφανό» χιλιόμετρο Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ατόμου, ενώ η φωτιά βρίσκεται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εστία της φωτιάς είναι μικρή. Η πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση και στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική. Πολύωρη μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβεστικές δυνάμεις σε δασική περιοχή, στον παρθενώνα χαλκιδικής, όπου τα μεσάνυχτα ξέσπασε πυρκαγιά. Σύμφωνα με το ορεν, στην περιοχή πνέουν ασθενείς άνεμοι και οι κάτοικοι προσπαθούν να βοηθήσουν στην κατάσβεση. «ανυπομονώ να γυρίσω στην ελλάδα και να πάω στα σεπόλια». Φωτιά έχει ξεσπάσει στη χαλκιδική. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη νικήτη χαλκιδικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι του σαββάτου (24/7/2021).